Blog

Personal looks August 2015

2015-09-02

streetstyle looks summer 2015

 

Bye bye summer, hello fall!! Je ziet het, ripped shorts waren mijn all time favorite item deze zomer. Deze heb ik dan ook in verschillende varianten geshopt voor mijn klanten. Ze combineren zo lekker, waardoor het een goede basis is voor je zomer garderobe. Maar de herfst staat weer voor de deur en daarmee lonkt ook de nieuwe collectie. We gaan wederom veel zwart zien en de seventies trend zet zich ook voort. Flared jeans, blokhakken, cowboy boots, fringes, suède, boho printed velvet blouses en trenchcoats zijn veel geziene stukken in de winkels. Het is belangrijk dat je eerst de basis in huis hebt. Daarmee kun je jouw looks compleet stylen. En mocht je daar nu juist moeite mee hebben, ga dan naar een fijne shop, zo eentje waar je leuk een eerlijk geadviseerd wordt. Gelukkig ken ik er wel een paar! En anders kun je een aanvraag doen via het contactformulier, dan shop ik voor jou! 

Tags:,